En torsdag i Købnerkirken

Sangglade unge slår sig løs i Købnerkirken hver torsdag eftermiddag

Sangglade unge slår sig løs i Købnerkirken hver torsdag eftermiddag

En almindelig torsdag kan der ske meget i Købnerkirken. Den 11. april var der ialt mellem 60 og 70 deltagere ved fire arrangementer:

Gospel Generation KIDS og NEXT er gospelkor for børn og unge. Lige nu øver de to kor til den store koncert i Tivoli søndag 21. april kl. 15.00 på Pantomime Teatrets scene. Koncerten er sammen med Gospel Generation korene fra Fredens Kirke i Ryesgade og Apostolsk Kirke i Lyngby – omkring 70 børn og unge er tilmeldt. I Købnerkirken øver børnekoret KIDS hver torsdag kl. 16.00 og ungdomskort NEXT fra kl. 17.00 til 18.15.

Denne torsdag var Købnerkirken vært for et planlægningsmøde vedr. den store sommerfest på Skotlands Plads. Under ledelse af de dygtige medarbejdere fra Københavns Kommunes Områdeløft deltog omkring 10 lokale beboere og repræsentanter for lokale foreninger i forberedelsen af den store fest lørdag 15. juni. Det bliver festen der formelt markerer indvielsen af den nye Skotlands Plads og de andre fornyede byrum i Sundholmsvejskvarteret.

‘At leve er at rejse’ er Købnerkirkens grundkursus om kirken og det kristne liv. Der er seks deltagere på forårets kursus. Denne aften var emnet ‘Bibelen’. Kurset tilbydes igen til efteråret eller efter behov.  

Se billeder fra torsdag i Købnerkirken her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *