FREMTIDEN

Hvordan får jeg indflydelse på min egen fremtid?

Gudstjenesten søndag den 14. april kl. 10.30 i Købnerkirken handler om ‘kunsten at leve med fremtiden’.
Hvordan lægger jeg planer? Har jeg indflydelse på hvad der vil ske? Kan jeg håbe at mit liv bliver bedre? Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil fortælle om sine egne fremtidsdrømme og om hvad der står i Bibelen om fremtiden.

Ved Gudstjenesten medvirker Amager Gospelkors solistgruppe der under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen vil sørge for at salmesangen fylder både kirkerum og hjerterum. Vi skal synge nye og kendte og populære gospel-lovsange, der taler til både følelser og krop.

’Kunsten at leve.’ Sådan hedder den nye gudstjeneste i Købnerkirken. Vi prøver at gøre det relevant og attraktiv for nutidens mennesker. Relevant fordi det handler om et aktuelt og alment emne og attraktivt fordi det hele foregår i et uformelt og nutidigt sprog – både ordene og musikken.

Du behøver ikke spise hjemmefra. Undervejs i gudstjenesten kan du gå til buffeten hvor der er brød, pålæg, kaffe, te og juice. Dagens gave vil gå til etablering af nye kirker i Nepal.