‘Bag låste døre’

Duen 'Sange om Livet' står for musikken ved påskegudstjenesten i Købnerkirken

Duoen ‘Sange om Livet’ står for musikken ved påskegudstjenesten i Købnerkirken

Velkommen til påskegudstjeneste i Købnerkirken 31. marts kl. 10.30. Det er påskedag og vi skal høre budskabet om at Jesus lever. Han gik gennem døden og han kan selvfølgelig også gå gennem låste døre. Det opdagede hans venner påskedag om aftenen. De havde låst døren for de var bange for jøderne. (Joh. 20,19).  Pludselig stod Jesus midt imellem dem og hilste på dem. Jan Kornholt vil i sin påskeprædiken fortælle at sådan er det også i dag: Jesus kan gå gennem alle de døre vi låser for at holde de andre og alt det besværlige på afstand.

Duoen ‘Sange om Livet’ står for musikken. Der er både solosang, klassiske salmer og nyere lovsange. Jacob Anhøj spiller klassisk og rytmisk guitar og Jan Kaas synger solo og synger for på fællessangen.

Yderligere oplysninger: Der er nadver ved gudstjenesten og bagefter er der kaffe. Dagens gave går til Købnerkirkens arbejde, og så er der nyt kirkeblad til uddeling.