Vi vælter hegnet

Vær med til at vælte hegnet 19. marts!

Vær med til at vælte hegnet 19. marts kl. 16.00!

Så er det store øjeblik kommet hvor vi kan begynde at tage den nye Skotlands Plads uden for Købnerkirken i brug. Det fejres på tirsdag den 19. marts kl. 16.00 med passende fest og farver: Først vælter vi hegnet til lyden af sækkepiber, og derefter er der ’street soccer’ turnering og rundvisning på den nye plads. Unge tyrkere og Købnerkirkens menighedsråd er sammen om at sørge for grillpølser til alle.

Kl. 17.00 fortsætter arrangementet med en workshop i Købnerkirken om Skotlands Plads. Vi skal fortælle hinanden hvilket liv forestiller os på pladsen i fremtiden og vi skal tale om hvordan vi kan organiserer aktiviteterne. Endvidere skal også den endelige indvielse af Skotlands Plads forberedes. Det sker lørdag den 15. juni hvor alle de syv fornyede byrum i Sundholmsvejskvarteret indvies. Vi slutter senest k. 19.00 med varm suppe.

Købnerkirken har været meget aktiv i processen med at forny Skotlands Plads. Købnerkirkens to medlemmer i styregruppe har oplevet et forbilledligt samarbejde mellem kirken og kommunens Områdeløft. Nu skal det heller ikke vare længe før Købnerkirkens ombygning påbegyndes og ‘Cafe Julius’ bliver en realitet. Cafeen bliver stedet der binder kirken og pladsen sammen.