To kirker – én gudstjeneste

Gilbert Rukundo taler i Købnerkirken

På søndag 17. marts afholder to lokale Amager kirker fælles gudstjeneste i Købnerkirken kl. 10.30. International Baptistkirke på Amager (IBA) besøger Købnerkirkens fællesskab. Der har i flere år været et godt fælleskab mellem de to kirker med fælles undervisning og fælles gudstjenester.

Gudstjenesteleder er Købnerkirkens præst Jan Kornholt og præst ved IBA Gilbert Rukundo vil prædike. Pianist ved gudstjeneste er Mads Holm Andersen. Vi skal synge både afrikansk, dansk og engelsk og med tilhørende forskellige slags rytmer.

Dagens gave går til IBA’s arbejde. IBA holder til i Korsvejskirken, Sirgræsvej i Kastrup og har både undervisning og gudstjeneste hver uge.

Efter gudstjenesten er der som altid i Købnerkirken kirkekaffe. Kom glad og tag din familie og venner med.