Børn og unge synger gospel i Købnerkirken

Gospel Generation KIDS øver i Købnerkirken 7. marts

Gospel Generation KIDS i Købnerkirken 7. marts

Hver torsdag eftermiddag synger børn og unge gospel i Købnerkirken. Gospel Generation KIDS er børn 6-9 år og Gospel Generation NEXT er børn og unge 10-15 år. Torsdag den 7. marts var der i alt mere en 25 til øvelse samt en del familie og søskende. Der er stadig plads til flere i begge kor, så kom endelig og tag dine børn med.  

Korene er begyndt at øve til den store koncert i Tivoli 21. april kl. 15.00, hvor Gospel Generation KIDS og NEXT optræder i 40 minutter på Pantomime Teatrets scene. Kom og støt børnene og de unge i Tivoli! Husk det er også muligt at komme forbi til en korøvelse og få en kop kaffe mens du nyder musikken og de livlige børn og unge.

Se billederne fra øvelsen 7. marts 2013 her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *