kunsten at leve

Alle har brug for hjælp til at lære 'kunsten at leve'

cafegudstjeneste 10/3: Kom og lær ‘kunsten at leve’

I Købnerkirken kan du lære ’kunsten at leve!’ På søndag den 10. marts kl. 10.30 handler det om kunsten at leve med ’forskellighed’.
Hvad med dem der er helt anderledes end mig? Der må da være grænser for min tolerance? Kort sagt: Hvordan lever jeg lykkeligt når så mange omkring mig er så meget anderledes end mig?

Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil fortælle om sine egne frustrationer over ’de andre’ og om hvad der står i Bibelen om forskellighed.

Ved Gudstjenesten medvirker Amager Gospelkors solistgruppe der under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen vil sørge for at salmesangen fylder både kirkerum og hjerterum. Vi skal synge kendte og populære gospel-lovsange som fx ’Awesome’ og ’How great is our God’, samt den næste 300 år gamle danske lovsang ’Op al den ting som Gud har gjort’.

Du behøver ikke spise hjemmefra. Undervejs i gudstjenesten kan du gå til buffeten hvor der er brød, pålæg, kaffe, te og juice. Det er gratis, men du indbydes til frivilligt at give en gave til at dække udgifterne og til støtte for Købnerkirkens arbejde.

Dette er en gudstjeneste under overskriften ”kunsten at leve”. Næste gang bliver 14. april hvor emnet er ’fremtiden’