Hvornår vokser kirken?

Kun Gud kan få det til at vokse

Kun Gud kan få det til at vokse

“Nu vil vi gerne se at kirken vokser! Medlemstallet falder og vi mangler medarbejdere og penge. Det er ikke noget nyt – sådan har det været i årevis. Det er derfor så meget bliver ændret i Købnerkirken, for at kirken kan blive et attraktivt fællesskab for flere. Og Købnerkirkens fællesskab er på mange måder vokset. I dag er op imod 300 mennesker en del af fællesskabet, men kun 74 medlemmer – det laveste nogensinde i Købnerkirkens 122 års historie. Nu vil vi snart gerne se Købnerkirkens fællesskab vokse!”

Sådan begynder Jan Kornholt sin artikel i Købnerkirkens nye Håndbog 2013. I flere år har Købnerkirkens trofaste medarbejdere arbejdet på at skabe fornyelse og vækst og imens falder medlemstallet. Derfor lyder de utålmodige spørgsmål “Gør vi det rigtige? Hvor længe skal vi vente på at kirken begynder at vokse? Hvor længe KAN vi vente!” Præsten bruger i sin artikel en af Jesus’ lignelser til at forklare hvordan det fungerer i Guds Rige: Vi skal ligesom en landmand så og derefter vente tålmodigt på at Gud får det til at vokse. 

Læs hele artiklen her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *