Billeder fra DOGME gudstjenesten

Inge griner og Trine tænker - glimrende billede på hvad en dogmegudstsjeneste er!

Inge er glad og Trine er eftertænksom – glimrende billede på at en dogmegudstjeneste er for alle!

Søndag den 17. februar deltog næste 30 personer i ‘dogme’ gudstjenesten i Købnerkirken. Det er en gudstjenesteform uden fastlagt program og uden forberedt prædiken. Deltagerne inviteres til selv at bidrage med indhold. Det sker fx ved at fortælle om en oplevelse i hverdagen, om sin tro eller tvivl eller ved at foreslå en sang, læse et digt eller noget fra Bibelen. Til sidst i gudstjenesten beder vi sammen – alle kan komme med ønsker til hvad vi skal bede om eller bede for, og alle indbydes til at deltage i bønnen.

Helt ekstraordinært havde to af deltagerne på forhånd bestemt at deres bidrag skulle være en god frokost efter gudstjenesten til alle deltagerne: Pandekager, skinkesalet, grovboller, tarteletter med asparges og kylling mv. Og det hele var hjemmelavet!

Se billeder fra DOGME gudstjenesten her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *