INTRO Amager Gospelkor

Amager Gospelkor INTRO-møde

Amager Gospelkor INTRO-møde 19. feb kl. 18.15

Som noget nyt vil Amager Gospelkor nu med jævne mellemrum afholde INTRO-møder. Det er for nye kormedlemmer og alle der overvejer om de skal synge gospel i Købnerkirken og så selvfølgelig for alle der bare er nysgerrige. Formålet med mødet er at gøre det hurtigere og lettere at føle sig hjemme i fællesskabet.

Første INTRO-møde er tirsdag den 19. februar kl. 18.15 i Købnerkirkens underetage. INTRO mødet varer omkring 30 minutter sådan at alle der ønsker det kan være klar til at synge til korøvelsen kl. 19.00.

Nogle af korets ledere og medarbejdere vil komme og fortælle hvad der er værd at vide om Amager Gospelkor. Du vil høre lidt om korets historie og om hvordan koret er organiseret. Og du vil få at vide hvilke forventninger der er til korets medlemmer, og endelig vil du kunne høre om korets aktuelle fremtidsplaner.