Friheden til forskellighed!

Ingen kristne har mere ret til at have ret end andre!

Ingen kristne har ret til at have mere ret end andre!

På mindre end et døgn blev en ny artikel på www.koebnerkirken.dk set af mere end 1000 besøgende. Købnerkirkens præst Jan Kornholt har skrevet om, hvor træt han er af de kristnes diskussion om homoseksualitet. Pointen er et ønske om at kristne giver hinanden frihed til at tolke Bibelen og acceptere, at man kan nå frem til forskellige konklusioner. Hvis du ikke allerede har været der, så læs præstens artikel: “Jeg er så træt af kristnes diskussion om homoseksualitet“.

Et af Købnerkirkens kendetegn er det enkelte menneskes frihed til at læse Bibelen og til selv at træffe valg om tro og livsstil. I Købnerkirkens fællesskab accepterer vi, at mennesker kan læse det samme sted i Bibelen og med forskelligt resultat. Er der så ingen grænser for rummeligheden? Jo der er flere, en af dem er at i Købnerkirken er der ikke plads til dem der mener, at der ikke er plads til alle!

Søndag 10. marts kl. 10.30 er der cafe og temagudstjeneste i Købnerkirken om “Kunsten at leve med forskellighed”. Og samme dag kl. 12.00-14.00 fortsætter menighedens samtale om ‘velsignelse af homoseksuelle’. Her vil være oplæg, der viser vores forskellighed og derefter samtale. Enhver, der accepterer, at de andre kan mene noget andet end en selv,  er velkommen til at deltage i samtalen.