Gospel på søndag i Købnerkirken!

Gospelgudstjeneste med Amager Gospelkor og Jan Kornholt

Kirke betyder fest! Og fest bliver der på søndag den 3. februar kl. 16.00 i Købnerkirken. For første gang fejrer vi gospelgudstjeneste om eftermiddagen. Amager Gospelkor står for salmesangen og det betyder at der bliver liv i den gamle kirke med både dans og jubel og tårer i øjenkrogene.  Du vil blive bevæget af både musikken og budskabet, og du får selvfølgelig mulighed for at synge med.

Amager Gospelkor under ledelse af Nina Luna og Niels Engell vil synge sange fra korets store repertoire bl.a. et par nye sange, og kirkens præst Jan Kornholt vil fortælle om … nå ja måske lidt banalt… kærlighed, for det findes jo ikke noget vigtigere! Ved nadver og lystænding og bøn inviteres du til at være aktivt med. Det hele foregår i en stemning af glæde, engagement og en forløsende frihed. Derfor kan du forvente en medrivende gudstjeneste i Købnerkirken på søndag aften med et indhold som kan forandre dit liv. Og undervej får du mulighed for en få en kop kaffe eller te.

Læs om Amager Gospelkor her…