Kan tryghed og forandring forenes?

Er tryghed og forandringer modsætninger eller...?

Er tryghed og forandringer modsætninger eller…?

Vi bruger nogle gange ønsket om tryghed som et argument imod at foretage forandringer. Men det giver ikke mening påstår Jan Kornholt i en artikel i ‘NYT fra Købnerkirken’:
“Forudsætningerne for at opleve tryghed forandres konstant fordi tryghed er at føle frihed og anerkendelse. Tryghed opnår man ikke ved at undgå det som truer en, men ved at skabe de forandringer som giver mennesker frihed og anerkendelse!”

Købnerkirken står midt i en forandringsproces hvor rigtig meget bliver lavet om. Derfor er det vigtigt for os at vide om forandringerne bare gør os utrygge eller om vi kan opleve tryghed i forandringen? Læs selv artiklen som er trykt i NYT fra Købnerkirken nr. 1 2013: Tryghed eller forandring?