God musik og stor beslutning

Amager Gospelkors solister synger ved gudstjenesten i Købnerkirken

På søndag 27. januar kl. 10.30 i Købnerkirken vil der igen være god musik ved gudstjenesten. Amager Gospelkors dygtige solister leder os i lovsang og synger for os under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen. Og så vil Jan Kornholt give svar på spørgsmålet ”hvorfor vokser kirken?”.

På søndag skal der også tages beslutning om fornyelse af Købnerkirkens kirkesal. Det sker på menighedsmødet kl. 12.00. Menighedsrådet foreslår at platformen gøres åben nu og at der indkøbes 150 nye stole. Der arbejdes også med akustik, teknik og udsmykning i salen.

Efter vedtagelse af Købnerkirkens nye vedtægter er menighedsmødet på søndag det første som er åbent for andre end kirkens medlemmer. Købnerkirken ønsker at være ’en fri kirke for alle’ og arbejder derfor på at gøre fællesskabet mere åbent – herunder også kirkens beslutningsprocesser. Menighedsmødet er Købnerkirkens øverste myndighed. Alle medlemmer har stemmeret, men alle med interesse for Købnerkirken er meget velkommen til at være med og blande sig i samtalen. Hvordan ser din drømmekirke ud? Måske kan det blive Købnerkirken hvis du komme og deler dine drømme i fællesskabet!