Gospel i Købnerkirken

Koncert med Amager Gospelkor

Amager Gospelkor synger i Købnerkirken

Der er et gospelkor for enhver i Købnerkirken. For børn, unge og voksne i alle aldre. I denne uge begynder en ny sæson og det er derfor et godt tidspunkt at bestemme om du vil synge med eller om du kender nogen som vil have godt af det.

Gospel Generation KIDS er for børn fra 0.-3.kl. KIDS øver hver torsdag kl. 16.00-17.00. Gospel Generation NEXT er for børn og unge fra 4.-10. kl. og øver hver torsdag kl. 17.00-18.15. De to børne-og ungdomskor ledes af dirigent Nina Luna og pianist Mads Holm Andersen.

Og alle som er “for gamle” til de to kor har så muligheden for at synge i Amager Gospelkor der øver hver tirsdag kl. 19.00-21.30. Amager Gospekor har Nina Luna som dirigent og Niels Engell som pianist.

Alle øvelser er åbne for enhver. Kom og lyt og nyd musikken og fællesskabet eller prøv at syng med. Måske er det noget for dig. Amager Gospelkor indbyder til INTRO møder 19. februar og 2. april. Begge dage kl. 18.15.

Også ved mange af Købnerkirkens gudstjenester vil der være forrygende gospel og ny lovsang fx gudstjeneste med Amager Gospelkors solister 24. februar kl. 10.30.