Cafegudstjeneste med gæstetaler

Henrik Kristiansen prædiker i Købnerkirken på søndag

Velkommen til cafegudstjenesten i Købnerkirken på søndag 13. januar kl. 10.30. Vi skal sidde omkring bordene i kirkesalen og nyde både fællesskabet og budskabet under uformelle former. Undervejs bliver der mulighed for at spise lidt og nyde en kop kaffe eller juice.

Ved gudstjeneste prædiker Henrik Kristiansen fra Tølløse. Talen tager udgangspunkt i en gåtur tværs over Amager sidste sommer. Henrik er til daglig afdelingsleder på Baptisternes privatskole i Tølløse. Tidligere har Henrik arbejdet som ungdomspræst i Tølløse Baptistkirke og i en årrække som redaktør at BaptistKirkens ugeblad ’Baptist’.

Vi vil også på søndag bede for Købnerkirkens menighedsråd. Jan Kaas Henriksen udtræder af menighedsrådet efter mange år som formand og Silas Anhøj Soelberg indtræder som nyt medlem.