Glædelig jul

Julestjerner i Købnerkirken

Velkommen til julegudstjeneste i Købnerkirken juleaften kl. 14.00. En klassisk julefejring med de kendte julesalmer og lidt nyt. Ved orglet sidder Gerda Tham. Prædikenen holdes af Købnerkirkens præst Jan Kornholt der vil fortælle om ’10 gode ting ved julen’. Gudstjenesten varer ca. 45 minutter og der er mulighed for at få en kop kaffe og en småkage både før og efter gudstjenesten. Begyndt din julefest i Købnerkirken hvor vi synger og hører om det glædelige budskab om Guds kærlighed og omsorg.

Find også inspiration til juletiden ved at læse præstens juleartikel ’Rejsen til Egypten’. Den handler om Jesus’ første rejse, ikke som turist men som flygtning. Det viser at Jesus er sammen med dig i alt de svære og onde som du har lyst til at flygte fra.