Julekoncerter i Købnerkirken på søndag

Købnerkirkens tre gospelkor ved julekoncerterne 2011

Kom til koncert i Købnerkirken på søndag den 16. december med kirkens tre gospelkor.

Til koncerten Kl. 15.00 medvirker Gospel Generation KIDS (børnekor 6-9 år) og NEXT (børne- og ungdomskor 10-15 år) Desuden vil Amager Gospelkor selvfølgelig også medvirke. Hovedpunktet ved eftermiddagskoncerten bliver helt sikkert når de tre kor synger sammen.

Til koncerten kl. 19.00 står Amager Gospelkor for hele programmet i en halvanden times medrivende og stemningsfuld julegospelkoncert hvor op imod halvdelen af sangene er et julerepertoire specielt indøvet til denne anledning. Her vil korets dygtige solister for alvor folde sig ud!

Nina Luna dirigerer de tre kor. Mads Holm Andersen er pianist for Gospel Generation og Niels Engell er pianist for Amager Gospelkor. Resterende billetter til koncerterne sælges ved indgangen: 75 kr. for voksen og 40 kr. for børn (5-12 år). Dørene åbnes en halv time før koncerterne. Skriv evt. til koebnerkirken@gmail.com senest 14/12 hvis du vil være sikker på at få billet.