KONCERT i Købnerkirken

Louise Hjorth Hansen

Torsdag den 13. december kl. 19.00 indbyder Købnerkirken til blokfløjtekoncert med Louise Hjorth Hansen.

Blokfløjten har været med hele vejen i den klassiske musiks repertoire over en periode på 800 år. Til denne koncert vil vi komme til at høre det bedste musik fra alle perioder. Desuden krydres der med kendte juletoner. Musikken er skrevet for solo-blokfløjte, og der vil blive spillet på adskillige forskellige af slagsen. Til sidst efter en pause med servering af kaffe vil der være mulighed for tid til eftertanke – anden afdeling vil bestå af meditativ musik vekslende med bibellæsning.

Louise Hjorth Hansen er uddannet blokfløjtenist fra Syddansk Musikkonservatorium, Esbjerg samt den prestigefyldte solistuddannelse på Royal College of Music i London, hvorfra hun debuterede i juni 2012 med højeste udmærkelse. Louise studerer også i solistklassen på konservatoriet i Odense, hvorfra hun debuterer i 2013. Louise har modtaget undervisning af verdens førende blokfløjtenister og har selv gjort sig gældende i ved internationale konkurrencer og koncerter i mange lande.

Vi vil, til denne koncert, opleve sider af det lille instrument, som vi ikke troede fandtes, så kom og blive forbavset, kom og nyd – kom og få en spændende og anderledes oplevelse. Gratis adgang!