På vej til jul

Louise Hjorth Hansen medvirker ved gudstjenesten 9. dec. og ved koncert 13. dec. kl. 19.00 i Købnerkirken

Velkommen til sang- og musik gudstjeneste i Købnerkirken søndag 9. december kl. 10.30.

Vi synger nye og gamle advents- og julesalmer og vil skal lytte til hele julens beretning i en nutidig genfortælling af Bibelens tekster.

Inspirationen til gudstjenesten er hentet fra den engelske tradition ‘de ni læsninger’ hvor man veksler mellem sang- og musik og læsning af centrale bibeltekster. De ni bibellæsninger begynder typisk med skabelsen i 1. Mosebog og slutter med fuldendelsen i Johannes Åbenbaring og med hovedvægten lagt på julens beretninger.

Ved orglet i Købnerkirken sidder Gerda Tham. Desuden medvirker blokfløjtenist Louise Hjorth Hansen både under fællessangen og med enkelte soli. Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil stå for genfortællingen af Bibelens julebudskab.

Efter gudstjenesten er der ’kirkekaffe’ og der er åbent i ’juleboden’ hvor indtægterne fra salget går til Købnerkirkens Kvindenetværks arbejde.