Købnerkirkens ‘smågrupper’

Vil du være med i et fællesskab i Købnerkirken?

Købnerkirken kan nu indbyde dig til at deltage i en eller flere af foreløbig fem smågrupper:
Det er grupper, som mødes regelmæssigt mindst en gang om måneden og kendetegnet ved, at deltagerne har en fælles interesse eller opgave. Desuden er grupperne også en måde at være kirke på: Vi læser i Bibelen, deler liv og beder for hinanden. Den lille gruppe er et supplement til gudstjenesten og til de store arrangementer i kirken. Her kan vi opleve større omsorg og nærhed. Der er flere smågrupper på vej, de vil blive etableret i takt med, at der er gruppeledere, som er parate til at påtage sig opgaven.

Læs om Købnerkirkens smågrupper her…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *