Hvordan får jeg ro i sjælen?

De fleste mennesker er ofte rastløse, usikre, skuffede, tvivlende og længes efter mere ro og fred indeni. Ved gudstjenesten i Købnerkirken på søndag 25. november kl. 10.30 vil Jan Kornholt fortælle om sin egen indre uro og svare på spørgsmålet ‘hvordan får jeg ro i sjælen?’ Måske bliver det et svar du kan bruge til noget!

Musik og lovsang ved gudstjenesten er lagt i hænderne på Amager Gospelkors solister under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen. Enhver er meget velkommen til at være med og få en stor sangoplevelse i et uformelt og hyggeligt fællesskab!

Efter gudstjenesten er der kaffe mv. som altid. Og kl. 12.00 (ca.) holder Købnerkirken et ‘menighedsmøde’ hvor vigtige spørgsmål om kirkens liv og fremtid drøftes og besluttes. På søndag fremlægger menighedsrådet forslag om fornyelse af gudstjenesterne og af kirkesalen og der er afstemning om Købnerkirkens nye vedtægter.