James Bond gudstjeneste i Købnerkirken

Kom til cafegudstjeneste i Købnerkirken på søndag 11. november kl. 10.30.
En cafegudstjeneste foregår i en afslappet stemning hvor du kommer tæt på Gud og andre mennesker. Vi sidder ved bordene i kirkesalen og undervejs i gudstjenesten er der mulighed for kaffe, te og noget at spise. Og så vil Købnerkirkens præst Jan Kornholt denne søndag tale om både Jesus og James Bond:

Den 23. James Bond film ’Skyfall’ har netop haft premiere. Den nye film dykker ned i den menneskelige psyke: Er der nogen sag som er vigtigere end et menneskes liv? Og hvad sker der når et menneske må ofre sig eller bliver ofret for denne sag? James Bond og hans kollega Silva erfarer at deres liv er mindre værd end den sag de tjener. Det reagerer de så forskelligt på, at der er kommet en god historie ud af det i en underholdende film med en dybde som vi ikke kender fra tidligere 007 film. Med udgangspunkt i ’Skyfall’ vil Jan Kornholt tale om spørgsmålet: ”Er der noget som er vigtigere end dit liv?”

Amager Gospelkors solister under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen vil stå for musikken der i en nutidig stil rummer både klassiske og nye sange.

Og på søndag vil ’dagens gave’ i Købnerkirken være til Dansk Flygtningehjælps landsindsamling. Pengene går til at hjælpe flygtninge i borgerkrigsramte lande som Syrien, Sudan og Afghanistan