Gospel og barnevelsignelse

Amager Gospelkor synger i Købnerkirken

Kirke betyder fest! Og fest bliver der på søndag den 28. oktober kl. 19.00 i Købnerkirken. Vi fejrer gospelgudstjeneste og barnevelsignelse. Amager Gospelkor står for salmesangenog det betyder at der bliver liv i den gamle kirke med både dans og jubel og tårer i øjenkrogene.  Du vil blive bevæget af både musikken og budskabet, og du får selvfølgelig mulighed for at synge med.

Amager Gospelkor under ledelse af Nina Luna og Niels Engell vil synge 6-7  sange fra korets store repertoire bl.a. et par helt nye sange, og kirkens præst Jan Kornholt vil fortælle om hvorfor atisterne både har ret i deres kritik af religionen og samtidig tager så gruelig fejl! Ved nadver og lystænding og bøn inviteres du til at være aktivt med. Det hele foregår i en stemning af glæde, engagement og en forløsende frihed. Derfor kan du forvente en medrivende gudstjeneste i Købnerkirken på søndag aften med et indhold som kan forandre dit liv. Og undervej får du mulighed for en få en kop kaffe eller te.

Der vil også være barnevelsignelse ved gudstjenesten. Tarra og Sonni tager deres nyfødte søn Jacob med i kirke for at vi kan bede for ham og ønske Guds velsignelse i Jacobs liv. I baptistkirken døber vi ikke spædbørn. Først når man selv beslutter sig for at være kristen bliver man døbt. Men vi takker Gud og beder om Guds velsignelse for vores børn og markerer dermed i kirken at et nyt liv er blevet til.

Se billeder fra en tidligere gospelgudstjeneste i Købnerkirken her…

Læs om Amager Gospelkor her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *