Cafe Julius

Jesper er parat til at arbejde i Cafe Julius

Du kan være med!? Nu begynder arbejdet i Købnerkirken med at planlægge Cafe Julius. Så snart underetagen efter ombygning har de rette faciliteter skal Cafe Julius være klar til at åbne. Cafeen vil i begyndelsen have åbent i forbindelse med arrangementer i kirken, men målet er at cafeen skal have åbent dagligt og også kan betjene brugere af Skotlands Plads samt beboere i kvarteret. Cafeen vil blive drevet af frivillig arbejdskraft og overskuddet går primært til sociale projekter i lokalområdet.

Det første åbne møde om cafeen finder sted på onsdag den 24. oktober kl. 18.30. Alle som er interesseret og alle som (måske) vil være medarbejder i cafeen er velkommen. Vi begynder med at spise sammen og skal derefter have en uforpligtende snak om alle vores ideer og visioner.

Der er Julius Købner der lægger navn til den nye cafe i Købnerkirken. Julius Købner (1806-1884) var med til at grundlægge den første baptistmenighed i Danmark i 1839. Derfor valgte man i sin tid at opkalde baptistkirken på Amager efter ham.