To søndage med ny musik

Amager Gospelkor i Købnerkirken

De næste to søndage i Købnerkirken vil gudstjenesterne være præget af ny musik: Søndag den 21. oktober kl. 10.30 medvirker Amager Gospelkors solistgruppe under ledelse af Nina Luna og Mads Holm Andersen. Jan Kornholt er gudstjenesteleder og Jan Kaas prædiker.
Og søndag den 28. oktober kl. 19.00 er der gospelgudstjeneste i Købnerkirken hvor ‘hele’ Amager Gospelkor medvirker under ledelse af Nina Luna og Niels Engell. Købnerkirkens præst Jan Kornholt prædiker og der vil også være nadver og barnevelsignelse.

Menighedsrådet i Købnerkirken arbejder netop nu på en fornyelse af gudstjenesterne i Købnerkirken. En forandringsproces der forventes afsluttet om ca. 4 måneder har følgende mål:

• Vi benytter os primært af nutidig musik
  • Uformel stil
  • Flere medvirkende ved alle gudstjenester
  • Deltagerne involveres
  • Behovsorientert forkyndelse
  • Fornyelse af kirkesalen
  • Ny nadverform
  • Etablering af et gudstjenesteteam

Du er velkommen til at kontakte enten menighedsrådsformand Jan Kaas kaasjan@gmail.com eller Købnerkirkens præst Jan Kornholt jan@kornholt.dk hvis du vil vide mere om den igangværende gudstjenestefornyelse. Og Kom selv og mærk forskellen.