Hvordan kommer jeg ind i kirken

Det skal være nemmere at komme ind i Købnerkirken

Velkommen til ”menighedsdag” på lørdag den 15. september kl. 10-15 i Købnerkirken. Emnet er ”Dåb og modtagelse af nye medlemmer i Købnerkirken”.

Tiden er inde til at forny Købnerkirkens vedtægter. Nogle af de væsentligste fornyelser er ændrede betingelser for at blive medlem og åben adgang for alle til at være med i Købnerkirkens beslutningsprocesser. Menighedsrådet ønsker, at det skal blive lettere og mere attraktivt at blive en fuldgyldig del af fællesskabet i Købnerkirken. Derfor er forslaget, at alle, der udtrykker ønske om at ”følge Jesus”, også kan blive medlem. Menighedsrådets oplæg er, at vi skal adskille dåb og medlemskab.

For nogle i Købnerkirken er denne ændring problematisk. Det relevante spørgsmål er, om de foreslåede ændringer er i overensstemmelse med Bibelen, og om vi så fortsat kan kalde os baptister, hvis ikke det er dåben der skal give adgang til menigheden? Kom og få mere at vide om baggrunden for de nye vedtægter. Vi skal også høre om de bibelske og kirkehistoriske aspekter af dåb og medlemskab af kirken. Og så skal vi tale sammen.

Dagen begynder med morgenkaffe. Undervejs serveres lidt frokost, og vi slutter med lidt kage til kaffen. Det er gratis at deltage men du skal tilmelde dig hurtigst muligt til Jesper Mølgaard: 49111655 eller post1@mail.dk.

Menighedsrådet opfordrer alle medlemmer i Købnerkirken til at komme og være med til den vigtige samtale. Bemærk dog at menighedsdagen er åben for ALLE der er interesseret i Købnerkirkens fremtid.