Guds Plan

Plan de Dieu – Guds Plan

Det begyndte med at præsten fik en flaske vin. Den hed “Plan de Dieu” som betyder ‘Guds Plan’. Det blev inspirationen til nogle ‘præstetanker’ om at Gud har en plan for os alle.

Vi spørger tit os selv om hvad meningen er med det som sker og det som vi vælger. ‘Er det Guds plan eller bare mine egne skøre ideer?’ I Bibelen står der at Gud har lagt planer for os, planer om lykke, om fremtid og et håb (Jeremias Bog 29,11). Det er et løfte som hjælper os i vores fortvivlelse over det som ikke lykkes. Gud har lagt en plan for dig! Du skal ikke kæmpe alene med at finde mening med det som sker og det du gør for Gud har lagt en plan for dig.

Læs hele artiklen om Guds Plan her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *