Købnerkirken i arbejde på sommerstævne

Købnerkirkens populære cafe på Sommerstævnet

Købnerkirkens fællesskab deltog særdeles aktivt på sommerstævnet i Mariager 29. juli – 4. august. De mere end 1700 deltagere fra BaptistKirken og Missionsforbundet kender nu alle til Købnerkirken. Købnerkirkens gospelkor Amager Gospelkor åbnede stævnet med en forrygende koncert og deltog i det første aftenmøde og sang for en stopfyldt hal.

Stævnets pølsevogn vil også blive husket. 19 medarbejdere fra Købnerkirken deltog i arbejdet med at drive en pølsevogn med et udvidet sortiment af wok, sandwich og pandekager og et tilhørende ‘cafetelt’. Hver dag var der åbent fra omkring kl. 11.00 og indtil midnat. I det tilhørende telt med siddepladser til omkring 60 blev der skabt intim cafestemning hver aften med sang og musik på den lille scene og daglig optræden af bugtalerdukken Niels.

De mange gæster ved pølsevognen og cafeteltet kunne både læse plancher med Købnerkirkens visioner og byggeplaner og tale med kirkens medarbejdere der med glæde delte de spændende planer om fremtiden kirke.

Det store arbejde resulterede i et overskud på 58.914 kr. som går til Købnerkirkens ombygning.

Se de skønne billeder fra stævnet her…