Købnerkirken på sommerstævne i Mariager

Fra korets sommerfest på Amager Strandpark 19. juni

Søndag den 29. juli åbner sommerstævnet i Mariager. Her vil mellem 1500 og 2000 deltagere fra BaptistKirken og Missionsforbundet bruge en uge sammen til undervisning, gudstjenester, bøn, fest, hygge og koncerter. Der bliver rekordstor deltagelse fra Købnerkirken med omkring 80 deltagere hvoraf de fleste synger i Amager Gospelkor

På åbningsdagen deltager Købnerkirkens gospelkor nemlig ved aftenmødet kl. 19.00 og kl. 21.30 giver koret koncert. Omkring 55 af korets sangere deltager. Læs om koncerten her…

Gennem hele uge vil omkring 20 deltagere fra Købnerkirken på skift betjene stævnets pølsevogn med tilhørende cafe og åben scene. På scenen vil fx ‘sange om livet‘ (Jan Kaas og Jacob Anhøj) optræde mandag og tirsdag. Overskuddet fra salg i pølsevognen går til Købnerkirkens ombygning.

Skal du ikke med til Mariager så husk at komme til gudstjeneste i Købnerkirken søndag den 5. august kl. 10.30. Eddy Bøgh Brixen vil prædike og nogle af stævnedeltagerne vil fortælle om ugens oplevelser på stævnet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *