Gudstjeneste om ytringsfrihed

Hold din mund!

På søndag 24. juni kl. 10.30 er der gudstjeneste i Købnerkirken om YTRINGSFRIHED. Vi vil sidde om bordene bagest i kirken og undervejs få en kop kaffe eller te og mulighed for at tale med hinanden om friheden til at ytre sig. Har vi frihed til at sige hvad som helst? Er der grænser for friheden?

I mandags spillede Italien og Irland en afgørende kamp ved EM i Polen/Ukraine. Da Balotelli fra Italien scorede til 2-0 ville han vise sin utilfredshed overfor træneren med, at han ikke var med fra kampens start. En af hans holdkammerater mente, at grænsen for ytringsfrihed i dette tilfælde var nået og prøvede ret kontant at forhindre Balotelli i at vise sin utilfredshed med træneren.

På søndag vil Købnerkirkens præst Jan Kornholt bl.a. tale om ‘Muhammed-tegningerne’, og hvad den og lignende sager har lært os om ytringsfrihed. Og vi skal selvfølgelig også høre om, hvad der står i Bibelen om vores mulighed og ret til at ytre os. Det taler Bibelen nemlig også om!

I Jakobs Brev står der: “En lille flamme kan sætte ild til en stor skov, og sådan en flamme er tungen.” Hvad betyder det? Kom og hør om det på søndag i Købnerkirken.