Dagligstuekoncert

Fra en dagligstuekoncert i 2011

Købnerkirkens egne troubadurer Jacob Anhøj og Jan Kaas har fået positiv anmeldelse i Ugebrevet Søndag Morgen. Jan og Jacob optræder med “Sange om Livet” hjemme i dagligstuen. Alle kan holde en sådan koncert hjemme hos sig selv. Jan og Jacob optræder gratis men tager imod en frivillig gave til dækning af transportudgifter.

Læs anmeldelsen her…

En dagligstuekoncert er en speciel oplevelse. Der er intet mellem musikken og dig, ingen mikrofoner, ledninger eller højtalere. Der er kun musikken, dig og de andre. Du hører hvert eneste ord, hver en tone og hvert et åndedrag.

En dagligstuekoncert er en koncert i dit hjem. Og det koster dig ikke andet end besværet med at invitere dine venner, naboer, kolleger og andre, du vil dele oplevelsen med, og sørge for, de har det godt, mens musikken spiller.

Læs også mere på hjemmesiden www.sangeomlivet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *