10 gode grunde til at være kristen

Jan taler til Vanessa, Elaise, Kristian og Søren

Gudstjenesten 20. maj i Købnerkirken var bemærkelsesværdig på flere måder: Vi markerede afslutningen på et halvt års undervisning for unge om kirke og kristenliv: KK Amager (= Kristendomsklasse Amager). Det var et samarbejde mellem Købnerkirken og International Baptistkirke på Amager IBA. Der var to elever fra hver menighed så begge menigheder deltog i afslutningsgudstjenesten.

Sang og musik stod Nina Luna og Mads Holm Andersen for. Vi begyndte med den gamle ‘I østen stiger solen op’ men sang derefter kun helt nye sange heraf to af Ninas egne sange. Under bøn og lystænding skabte Mads’ klaverspil en stemning af både højtid og dybte.

Dagens prædiken af Jan Kornholt var en liste over ’10 gode grunde til at være kristen’. Der blev vist illustrationer på storskærmen mens Jan gennemgik de 10 gode grunde:
1. Du er elsket! (KÆRLIGHED)
2. Nye muligheder hver dag! (TILGIVELSE)
3. Du er ikke alene! (FÆLLESSKAB)
4. Du kan snakke med Gud! (BØN)
5. Døden er ikke det sidste! (EVIGT LIV)
6. Du har altid arbejde! (MISSION)
7. Ikke din egen lykkes smed! (NÅDE)
8. Verdens bedste bog! (BIBELEN)
9. Du bliver populær! (OMSORG)
10. Jesus lever! (FRELSEREN)

Se billeder fra gudstjenesten her…