Købnerkirkens ungdomskor støtter børn i Sandholmlejren

Gospel Generation NEXT i Brorsons Kirke 19. maj

Lørdag den 19. maj deltog Købnerkirkens ungdomskor Gospel Generation NEXT i en velgørenhedskoncert til fordel for børnekoret i Sandholmlejren ‘One Nation’. I alt 5 ungdomsgospelkor var sammen om et brag af en gospelkoncert i Brorsons Kirke på Nørrebro.

Korene som detog var ‘Junior Gospel Singers’ fra Apostolsk Kirke på Filippavej, ‘Young Gospel’ fra Brorsons Kirke, ‘One Nation’ fra Sandholmlejren under ledelse af Sofie Hermind, Gospel Generation NEXT fra Østerbro og fra Amager/Købnerkirken. Hvert kor sang 3-4 sange og det hele sluttede med at alle korene sang “Freedom.” En stærk afslutning på en helt igennem bevægende oplevelse.
Se billeder fra koncerten her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *