Vellykket Londontur

Gospelworkshop i 'Jesus House' med Solomon

Købnerkirkens gospelkor ‘Amager Gospelkor’ kom i sidste uge hjem fra en 5-dages turne til London 2.-7.maj. 55 sangere samt dirigent og orkester besøgte i alt fire lokale afrikanske kirke. Foruden en heldags workshop med Solomon Facey deltog koret i koncerter og gudstjenester. Især vil afslutningskoncerten på over fire timer blive husket. Amager Gospelkor afsluttede koncerten hvor i alt fire gospelkor optrådte for de 400 tilhørere som var proppet ind i ’Ministry of Praise’ i Tottenham, en pinsekirke med normalt 200 siddepladser. Et andet højdepunkt på turen var at synge på Piccadilly Circus torsdag aften kl. 22.00 hvor hundredvis af mennesker standsede og dansede med på sangene om Jesus der for et øjeblik overdøvede trafiklarmen.

Sang for personalet på en italiensk restuarant

Tirsdag den 15. maj får Amager Gospelkor ekstraordinært besøg af Solomon Facey der er i Danmark på grund af Tivoli Gospelfestival. Kom og vær med til denne øveaften og oplev lidt af stemningen fra London og fra de afrikanske kirkers livlige medrivende musik.
Hjemme igen skal Amager Gospelkor i gang med at øve til de to sommerkoncerter i Købnerkirken søndag den 10. juni kl. 15.00 og 19.00 samt koncert og åbningsgudstjenesten på sommerstævnet i Mariager søndag den 29. juli.

Fotos: Kim Walther