Amager Gospelkor i London

Amager Gospelkor, koncert i Madrid 2010

I denne uge er Købnerkirkens kor ’Amager Gospelkor’ på turne til London. Næsten 60 af korets medlemmer deltager på turen sammen med dirigent Nina Luna og pianist Niels Engell. Også Peter Mikkelsen på bas og Tobias Folting på trommer deltager på turneen. Første gang koret var på en udlandsrejse var til Madrid for halvanden år siden. Den oplevelse var så fantastisk at koret har besluttet at der hele tiden skal være planer om en næste udlandsrejse. Udover den aktuelle rejse til London er der planer om en turne i 2013 måske til Prag og i 2015 til Baptisternes Verdenskongres i Durban Sydafrika. Programmet for Londonturneen se sådan ud:

Torsdag 21.00: Optræden på Leicester Square.
Fredag 10-16: Workshop med gospelinstruktør ’Solomon’.
Fredag 19.00: Koncert ’Liberty Church’ Hornsey
Lørdag 10.00: Sightseeing tur
Søndag: 9.00: Gudstjeneste ’Jesus House’ Brent Terrace
Søndag 12.30: Gudstjeneste ’Ruach City Church’ Kilburn Branch
Søndag 19.00: Koncert ’Ministry Of Praise’, Tottenham

Korets medlemmer betaler selv alle udgifter til turen. Næste gang Amager Gospelkor optræder i Danmark er til sommerkoncerterne i Købnerkirken søndag den 10. juni kl. 16 og kl. 19 og på sommerstævnet i Mariager søndag den 29. juli. Og husk, du er også velkommen hver tirsdag aften kl. 19.00-21.30 i Købnerkirken når Amager Gospelkor øver.