Affaldsdag

Affaldsdag 22. april 2012

På søndag den 22. april er Købnerkirken vært for den årlige affaldsdag i Sundholmskvarteret. Dagen begynder kl. 10.00, hvor cafeen med morgenmad og kaffe åbner i Købnerkirkens underetage.

Kl. 10.30 kan man vælge enten straks at gå ud i kvarteret for at indsamle affald eller gå til en kort affaldsgudstjeneste i kirkesalen. Præsten har lovet, at i dagens anledning vil gudstjenesten udelukkende bestå af genbrug ;-). Efter gudstjenesten bliver de sidste sendt ud efter affald.

Kl. 12.00 vender alle retur til Købnerkirken med det indsamlede affald. Og så er der suppe til alle og præmier til dem, som har indsamlet mest affald.

Affaldsdagen er en del af Danmarks Naturfredningsforenings nationale skraldedag og arrangeres lokalt i et samarbejde mellem Københavns Kommune (Sundholmskvarteret Områdeløft) og Købnerkirken.

Alle er velkomne, og så er det  gratis. Kom og gør verden bedre og byen renere!