Cafe i Købnerkirken på søndag

søndag 15. april kl. 10.30 er du velkommen til gudstjeneste med cafe i Købnerkirken. Det er nu tre år siden Købnerkirken begyndte at holde en månedlig cafegudstjeneste. Det er en uformel gudstjenesteform hvor deltagerne kommer tættere på hinanden og alle er frie til at være med i samtale og bøn mv. Efter en kort indledning spiser vi brunch med brød,pålæg, kaffe og te mv. Vi bliver siddende ved bordene under hele gudstjenesten.

Mads Holm Andersen og et par af Amager Gospelkors solister står for sangen og musikken. Vi synger udelukkende nyere salmer og sange med både dansk og engelsk tekst. Mads er en af Danmarks dygtigste gospelpianister og er til daglig også pianist i Købnerkirkens børnekor og ungdomskor Gospel Generation KIDS og NEXT.

Jan Kornholt, Købnerkirkens præst leder gudstjenesten og holder en kort prædiken om disciplen Peter. Først har Peter nægtet at kender noget til Jesus, så bliver Jesus henrettet. Men efter sin opstandelse møder Jesus igen Peter og hvad har Jesus så at sige til ham? Det ender med at Jesus gentager de allerførste ord han i sin tid sagde til Simon Peter: ‘Følg mig’. Læs selv i Joh Ev. 21,15-19.