Skærtorsdag i Købnerkirken

Torsdag den 5. april kl. 18.00 indbydes alle til en helt fantastisk aften i Købnerkirken! Vi samles omkring bordene i kirkesalen og spiser det store påskemåltid sammen. Alle opfordres til at tage noget mad med til den fælles buffet. Tag lidt ekstra med, sådan at der også bliver rigeligt mad til dem, som ikke selv har noget med. Der vil være brød og drikkevarer. Vin og øl kan købes, men alt andet skal du selv tage med.

I forbindelse med måltidet skal vi også fejre nadver. Nadveren er selvfølgelig i centrum denne aften som det ritual, der udtrykker, at Jesus døde, for at jeg kan leve!

Aftenen slutter med en kaffe og film. Vi skal se en ny fransk film om kærlighed. Vi møder en 11 årig pige der har besluttet at begå selvmord på sin 12 års fødselsdag. Hun ser de voksnes liv og hun kan ikke lide hvad hun ser. Hun ser et overfladisk og meningsløst liv uden kærlighed.

Alle er velkommen også selv om du ikke har mad med. Husk: Købnerkirken er en fri kirke for alle!