‘Dogme’ gudstjeneste på søndag

Dogmegudstjeneste - keep it simple!

På søndag har alle deltagere mulighed for at få direkte indflydelse gudstjenesten i Købnerkirken kl. 10.30. Vi kalder det ’dogme’ gudstjeneste, men det kunne også godt hedde ’gudstjeneste som på Ny Testamentes tid’. Den første kristne menighed havde ikke en præst der stod for det hele, men alle bidrog med et indslag når menigheden var samlet. Paulus skriver om det i sit første brev til menigheden i Korinth:

” … derfor skal det være sådan her når I mødes: Alle kan bi­drage med et indslag: en salme, en forklaring på et religiøst spørgsmål, et syn, en tungetale eller en oversættelse af tungetalen. I skal bare sørge for at alt hvad der foregår, styrker menigheden.” (1. Kor. 14,26)

Har du forslag til en sang, et digt du vil læse eller en oplevelse du vil dele eller noget vi skal bede for. Tag det med på søndag og vær frimodig til at give gudstjenesten og fællesskabet indhold.

Du er velkommen til på forhånd at kontakte Dorthe Kornholt dorthe@kornholt.dk 21 39 68 80 hvis du har noget at bidrage med. Du er også bare velkommen til at tage ordet på søndag og forslå en sang eller fortælle hvad du har på hjerte. Og husk: Du skal bare sørge for at det styrker menigheden!