Hvem er kristen?

"Følg mig" siger Jesus!

Nogle steder i verden bliver kristne forfulgt på grund af deres tro. Der findes kristne som er villige til at dø for deres tro – og gør det!
I Danmark er der stor frihed – du kan tro som du vil, men der er kun lille interesse for det at være kristen. De fleste kikker vel på kirken når de vil vide hvad en kristen er, og de kan bare ikke lide hvad de ser, fordi de ser noget som er gammeldags og ikke relevant for dem.

Men hvad vil det egentlig sige at være kristen? Det har præsten skrevet en artikel om. Læs den her… Den  handler ikke om den kirke du kender, men i stedet handler det om Jesus – og han er ‘breaking news’ og yderst relevant for den som vil leve et meningsfyldt liv fuld af en kærlighed der holder til alt!

Hvem er Kristen?