Gudstjeneste om ‘pengene i min hverdag’

Pengene i min hverdag

På søndag 25. marts kl. 10.30 kan du opleve temagudstjeneste i Købnerkirken. Emnet er ‘pengene i min hverdag’. Gudstjenesten vil bestå af både klassiske salmer og nyere lovsange. Købnerkirkens præst vil tale om ‘pengene’ eller rettere om hvordan det med penge hænger sammen med det kristne liv i hverdagen.

Jesus siger: “I skal ikke bekymre jer om hvad I skal spise og drikke, eller hvordan I får tøj på kroppen.” Budskabet er at Gud vil sørge for os, og vi derfor ikke skal spilde vores bekymringer på om vi nu har råd til det ene eller det andet. Men hvordan får jeg det lige til at hænge sammen i min hverdag?!

På søndag kan du (gratis!) få det nye kirkeblad “NYT fra Købnerkirken’ med nyheder og artikler om afholdte arrangementer og ikke mindst kalenderen for april og maj.

Efter gudstjenesten er der selvfølgelig kirkekaffe. Husk: I Købnerkirken drikker vi kun den gode kaffe fra Musema. Læs om kaffen her…