Loppemarked 4. marts

Købnerkirken og Amager Gospelkor indbyder til loppemarked søndag den 4. marts kl. 11.30 – 17.00. Der vil være en hel masse fine ting at købe, alt sammen noget du helt sikkert ikke kan leve uden. Og der vil være cafe med servering af lækre sager og i løbet af dagen vil der være levende musik til at gøre hyggen perfekt.

Overskud fra loppemarkedet går til Amager Gospelkors turne til London i maj måned. Foreløbig er 51 tilmeldt turen, men det kan blive endnu flere – især hvis hvis loppemarkedet giver et stort overskud! Har du selv nogle salgbare ting liggende som du ikke bruger, så kan du afleverer dem i Købnerkirken frem til lørdag den 3. marts kl. 12.00.

Søndagen begynder i Købnerkirken allerede kl. 10.30 med en kort gudstjeneste hvor Jan Kornholt vil prædike. Dagens gave som indsamles ved gudstjenesten er selvfølgelig til korets Londontur.
Kom glad eller kom og bliv glad!