Billeder fra julekoncert

Julekoncert i Købnerkirken 11. december 2011

Søndag den 11. december 2011 var der udsolgt ved to julekoncerter i Købnerkirken. kirkens tre kor med tilsammen 150 sangere optrådte for et publikum på næsten 2 gange 300.

Ved koncerten om aftenen var Amager Gospelkor med over 100 sangere alene om opgaven. Ved den første koncert om eftermiddagen medvirkede Købnerkirkens tre gospelkor: Først sang ungdomskoret Gospel Generation NEXT, derefter sang børnekoret Gospel Generation KIDS. Så sang de to kor sammen inden Amager Gospekor sluttede sig til festen. Alle tre kor var fælles om at synge tre. Resten af koncerten stod Amager Gospelkor for. Se billeder fra eftermiddagens koncert her…

Nina Luna dirigerede alle tre kor. Pianist for Gospel Generation var Mads Holm Andersen. Pianist for Amager Gospelkor var Niels Engell. Desuden medvirkede på trommer Tobias Folting, på bas Peter Mikkelsen og saxofon Jens Haack.

Se billeder fra julekoncerten her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *