Dåb i Købnerkirken

Glæde i Købnerkirken da Asib blev døbt

Søndag den 15. januar var der dåb i Købnerkirken. Christianiakirken manglede et dåbsbassin og henvendte sig derfor til Købnerkirken. Det førte til at der blev afholdt fælles gudstjeneste hvor Asib fra Bangladesh blev døbt.

Før sin dåb fortalte Asib hvordan han som ung havde læst i Koranen om Jesus. Han var betaget af den kærlighed og den enkle livsstil, som Jesus praktiserede. Asib fortalt også, hvordan han undrede sig over, at de kristne han kendte, var så venlige og aldrig blev vrede på andre. “Men nu hvor jeg selv har fået Jesus i mit hjerte kan jeg forstå det. Nu mærker jeg selv hans kærlighed og vil selv leve en enkel livsstil ligesom Jesus. Og nu er jeg heller ikke længere vred på mine forældre, mine naboer og mine medmennesker.”

Se billeder fra dåbsgudstjenesten her…