Gospelkor i Købnerkirken

Amager Gospelkor i Købnerkirken julen 2011

… for børn, unge og voksne, der er et gospelkor for enhver i Købnerkirken. I denne uge begynder en ny sæson og det er nu du skal bestemme om du vil synge med eller om du kender nogen som vil have godt af det.

Gospel Generation KIDS er for børn fra 0.-3.kl. KIDS øver hver torsdag kl. 16.00-17.00. Gospel Generation NEXT er for børn og unge fra 4.-10. kl. og øver hver torsdag kl. 17.00-18.00. De to børne-og ungdomskor ledes af dirigent Nina Luna og pianist Mads Holm Andersen.

Og alle som er “for gamle” til de to kor har så muligheden for at synge i Amager Gospelkor der øver hver tirsdag kl. 19.00-21.30. Amager Gospekor har Nina Luna som dirigent og Niels Engell som pianist.

Alle øvelser er åbne for enhver. Kom og lyt og prøv at syng med. Måske er det noget for dig.