CAFE på søndag

Klaver og buffet i midtergangen i Købnerkirken

Breaking News! Believe it or not: Der vil blive tændt to lys på adventskransen. Kom og oplev dette fænomen ved CAFEgudstjenesten i Købnerkirken på søndag den 4. december kl. 10.30.

Under gudstjenesten serveret lidt god formiddagsbrunch, og vi skal fejre nadver omkring bordene. Jan (præst) vil fortælle om en katastrofal polderabend som vi finder i Bibelen. Det gik helt galt for halvdelen af deltagerne. Læs Mattæus Evangeliet 25,1-13. Men vi har ikke noget at frygte, og det vil vi tydeligt mærke når vi skal synge med på Rasmus Seebach’s sang “Nangijala”. Købnerkirkens Kvindenetværk vil også på søndag have åbent i ‘juleboden’ og tilbyde et lotteri der støtter forsendelse af pakker til Afrika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *