Cafegudstjeneste 13. november

[singlepic id=194 w=320 h=240 float=right]Søndag den 13. november kl. 10.30 er der igen cafegudstjeneste i Købnerkirken. Vi sidder omkring bordene mens vi synger og lytter og taler og imens får serveret en lækker brunch. Købnerkirkens præst vil tale om en mand der hed Levi og som forlod sit arbejde for at følge Jesus (Læs Lukas 5,27-28). Dagens gave går til Dansk Flygtningehjælps landsindsamling som finder sted sammen dag.

Vil du være med til at indsamle penge til flygtningehjælpen i kvarteret omkring kirken, så er der en mulighed for at hjælpe til efter gudstsjenesten. Meld dig som indsamler ved at skrive en kommentar her eller kontakt Jan Kornholt tlf. 21 49 44 12 eller jan@kornholt.dk. Læs mere om landsindsamlingen her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *