I LYSET AF DIG – poesigudstjeneste

Nana Dorph

Søndag den 23. oktober kl. 19.00 er der poesi og musik i Købnerkirken. Den århusianske digter Nana Rømer Dorph-Petersen læser op af sin digtsamling `I lyset af dig´, mens den københavnske guitarist Don Martin tilfører intens og improviseret lyd til digtene. Tilsammen kalder de sig duoen ’Vildsom’ og de medvirker flittigt ved både kulturelle og kirkelige arrangementer.

Nana Rømer Dorph-Petersen har flere gange deltaget i ’Kirke4byens’ natkirke arrangementer og har udgivet en lang række digtsamlinger. I år er udkommet ’Søvnens Bro’ og ’Rudeskår’. Nana er også en flittig salmedigter og hendes salmer er også blevet sunget i Købnerkirken.

Digtene ’I Lyset af dig’ har Nana skrevet i forbindelse med hendes mands død. Digtene udtrykker hvordan der midt i sorgen og savnet er både trøst og håb og tro.

Efter gudstjenesten ved kaffebordene vil Nana fortæller lidt om sin digtning og det er muligt at stille spørgsmål og at købe nogle af hendes digtsamlinger.

En tanke om "I LYSET AF DIG – poesigudstjeneste"

1. Jan Kornholt

Tak til Nana og Don for en god oplevelse til gudstjenesten i aftes. Jeg er en af dem som holder meget af Nanas digte og de blev endnu bedre af Don Martins stemningsfyldte guitarspil.

Svar