Gospelgudstjeneste 18. sept. kl. 19.00

Amager Gospelkor og Jan Kornholt

En gudstjenesteform, hvor gospelmusikken og dens budskab er i centrum. Amager Gospelkor under ledelse af Nina Luna og Niels Engell vil synge et udvalg af korets repertoire og Købnerkirkens præst Jan Kornholt vil fortælle om, hvorfor Jesus ikke ønsker at blive statsminister.

Sangen og musikken er i centrum, og du får mulighed for at synge med. Også ved nadver og lystænding mv. inviteres du til at være aktivt med. Det hele foregår i den stemning som gælder for gospelmusikken dvs. med glæde, engagement og en forløsende frihed. Derfor kan du forvente en medrivende gudstjeneste på søndag aften med indhold i Købnerkirken …og bagefter kan du få en kop kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *